Invertoare Huawei

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre
Invertoare Huawei - Invertor Hibrid trifazat Huawei 25 kW - SUN2000-25K-MB0
-1635 RON nou
Invertoare Huawei On-Grid/Off-Grid/Hibride

Huawei este lider global pe piata de invertoare, cu peste 90 GW de capacitate de invertore livrate intre 2015 si 2019 - cea mai mare capacitate livrata la nivel mondial. Acestea acopera invertoarele rezidentiale pana la nivel de utilitate care, combinate cu capacitatea mare vanduta, le ofera o experienta larga de care sa se bazeze pentru a crea produse de cea mai inalta calitate.

Toate invertoarele Huawei au eficiente de varf si UE de peste 98%, un grad de protectie minim IP65, un minim de 4 trackere MPPT pe unitate si caracteristici de siguranta incorporate. Gama lor comerciala ofera, de asemenea, diagnosticarea curbei IV si exista si versiuni de inalta tensiune ale dimensiunilor mai mari.

Invertoarele solare Huawei pot fi instalate in orice locuinta, cu sau fara baterii, conectate la retea sau nu, aceste invertoare pe langa functiile de baza ale unui invertor hibrid incorporeaza monitorizarea prin web, smartphone sau tableta prin ethernet sau wifi. Acesta dispune de un server propriu si permite monitorizarea completa a instalatiei, a consumului si a productiei acesteia.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!