Acumulatori

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Acumulatori - Modul de control Huawei - LUNA2000-5KW-C0
-461 RON nou
Acumulatori - Acumulator Huawei 5 kWh LiFePO4 - LUNA2000-5-E0
-2163 RON nou
Acumulatori - Baterie Huawei 5 kWh - LUNA2000-5-S0
-3490 RON nou
Acumulatori - Baterie Huawei 10 kWh - LUNA2000-10-S0
-4671 RON nou
Acumulatori - Baterie Huawei 15 kWh - LUNA2000-15-S0
-6439 RON nou
Baterii pentru sisteme fotovoltaice

Cu un sistem de stocare a energiei solare in acumulatori, energia poate fi utilizata in momente in care nu este disponibila energie solara sau se poate chiar deveni complet independent de reteaua electrica. In plus, tot mai multe gospodarii au un sistem de stocare pentru a economisi in continuare la facturile la energie. Numai cu ajutorul energiei solare, multe gospodarii medii pot acoperi cu usurinta 50% sau mai mult din necesarul de energie electrica.

Sisteme de stocare a energiei solare

Bateriile solare stocheaza energia electrica generata atunci cand aceasta nu este utilizata direct. Aceasta energie solara poate fi apoi utilizata seara, cand panourile solare nu mai genereaza electricitate. Aceste sisteme de stocare a energiei solare pot fi utilizate atat cu sistemele hibride, cat si cu cele autonome.

Un astfel de sistem de stocare a energiei solare nu este ieftin, dar datorita progresului tehnologic, aceste baterii devin din ce in ce mai eficiente, iar preturile vor scadea in urmatorii ani.

Beneficiile unei baterii solare
 • Siguranta in caz de pana de curent: Cu un acumulator solar aveti intotdeauna energie electrica disponibila, chiar si in timpul unei pene de curent sau in caz de urgenta.
   
 • Consum mai eficient de energie: In timp ce in mod normal folositi energia "gratuita" doar in timpul orelor in care panourile solare genereaza energie, stocati surplusul in sistemul de baterii, astfel incat sa puteti profita de el atunci cand panourile solare nu genereaza energie.
   
 • Reducerea costurilor: Economisiti bani prin utilizarea unei cantitati mai mici de energie din retea.
   
 • Respectarea mediului inconjurator: Contribuiti la un mediu mai curat prin utilizarea mai eficienta a energiei generate. In plus, aveti nevoie de mai putina energie electrica din reteaua electrica, care este adesea generata de centrale poluante pe baza de carbune si gaze.
   
 •  Independenta energetica: Prin stocarea energiei, depindeti de capacitatea sistemului dumneavoastra si sunteti mai independent de reteaua electrica.
   
 •  Mai putin consum de varf de sarcina: In orele de varf, usurati reteaua de energie si contribuiti la o retea publica de electricitate mai stabila.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!