Panouri solare Canadian Solar

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Canadian Solar este unul dintre cei mai mari furnizori de panouri solare si solutii energetice din lume. Canadian Solar se situeaza in mod regulat in TOP 5 producatori mondiali de panouri solare TIER 1. Acest lucru arata pozitia puternica a Canadian Solar in randul furnizorilor de panouri solare din intreaga lume.

Infiintata in 2001 in Canada, Canadian Solar (NASDAQ: CSIQ) functioneaza ca furnizor global de energie solara cu 23 de filiale de succes pe 6 continente si cu 20 de fabrici in Asia si America. Dispune de unitati de productie ultramoderne in Canada, China si Vietnam si are peste 14.000 de angajati in intreaga lume. In total, Canadian Solar a livrat deja peste 63 GW cu panouri solare in peste 160 de tari din intreaga lume. Canadian Solar ofera produse de inalta calitate la preturi competitive.

Cu facilitati de productie de ultima generatie in Canada, China, Brazilia si in tarile din Asia de Sud-Est, Canadian Solar dispune in prezent de o capacitate de productie de module si a livrat peste 55 GW de module solare de calitate superioara unor clienti din peste 150 de tari in ultimii 20 de ani.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!